O Nama

Preduzeće TERMOGEN-INŽENJERING DOO je, u poslovnom smislu, pravni naslednik zanatske radnje “Termogen“ koja je osnovana 1990. godine. Njen osnivač, Slobodanrehau-termogen Milunović, sa svojom malom, ali odabranom ekipom koja je tih godina upošljavala tri radnika, utemeljio je put razvoja sadašnjeg preduzeća.

Preduzeće u sadašnjoj formi posluje od 2006. godine i upošljava 20 radnika. Osnovna delatnost je projektovanje, montaža i održavanje centralnog grejanja, klimatizacionih sistema, ventilacionih sistema, kao i stabilnih sistema za gašenje požara (sprinkler sistemi). Izvodili smo radove na stambeno-poslovnim objektima u Beogradu, Kraljevu, Čačku, Kragujevcu, Novom Pazaru i možemo da se pohvalimo da su 21 godina iskustva i niz uspešno izvedenih instalacija na domaćem tržištu naša najveća preporuka.

Zahvaljujući timu uspešnih stručnjaka, kao i izuzetnim odnosom sa našim dobavljačima, svaki od objekata na kojima smo izvodili radove je u ugovorenom roku predat i pušten u rad, a održavanje istih, i van garantnog roka, je naša moralna obaveza.